Welkom op emmaengelen.nl!

Sinds 2013 ben ik al aan het bloggen, de laatste paar jaar op www.emmadoor.nl. Die is helaas door een fout verwijderd, niet zo slim, i know. Ik was iets op deze site aan het aanpassen, dat lukte niet, resette de site en was even vergeten dat beide sites aan hetzelfde account gekoppeld zaten. Hatseflats, alles weg.

Recepten, verhalen en tips wat betreft vakanties, restaurants en leuke dingen waren met één druk op de knop verdwenen. In eerste instantie liet ik het zo, dan was het maar klaar. Maar ik mis het steeds meer om dit soort leuke dingen met jullie te delen. Collega’s van mama zoeken recepten op via mijn site, maar wijzen mij weer op lekkere recepten. Vriendinnen gaan eten in een restaurant wat ik heb getipt, maar tippen mij vervolgens ook hele lekkere en vergelijkbare restaurants. Het is zo leuk om elkaar tips te blijven geven! Daarnaast miste ik het schrijven enorm, lekker van me af tikken terwijl ik op de bank zit na een drukke dag. Ik wil me meer verdiepen in zaken die ik leuk vind, fotografie trekt steeds meer mijn aandacht, eten en koken vind ik nog steeds heerlijk, persoonlijke dingen om anderen te helpen? Eng, maar nog steeds erg nodig denk ik.

Naast deze blog staat ook een recept online van iets wat ik al eerder heb gemaakt, een van mijn best bekeken recepten op emmadoor.nl. Spring rolls met garnalen, avocado en komkommer, laat je me weten als je het hebt gemaakt?

Bovenaan de pagina’s kun je klikken op de logo’s van Facebook en Instagram, deze sturen je direct door naar mijn Facebook- en Instagram pagina. Via mijn Facebookpagina blijf je op de hoogte van alles wat ik post, en kan je in contact komen met andere volgers. Misschien wel jouw nieuwe tipgevers! Wat nieuw is, is dat ik heb besloten om mijn blog-instagram los te koppelen van mijn privé-instagram. Deels omdat niet iedereen openbaar wil, maar ook omdat het voor mij prettiger voelt om zo een onderscheid te kunnen maken. Het is nog even aftasten.

Ik vind het onwijs leuk dat je de moeite neemt om mijn site (weer) te bezoeken. Heb je tips voor mij, en vind je dat deze gedeeld moeten worden? Neem even contact met me op, dan deel ik het! Lijkt me leuk!

 

2 COMMENTS

 • Hester klein willink

  Leuk Emma! Ik ga je volgen!

  • emmaengelen
   AUTHOR

   Wat leuk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *