Search here...
TOP

Over Emma Engelen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Emma Engelen, 23 jaar en geboren en getogen in Twente, Diepenheim om precies te zijn. Sinds juli 2017 mag ik mijzelf logopediste noemen, dit was iets wat ik al lang wilde. Ik was een jaar of vier toen ik mijn pop achterop mijn fiets zette en zei: pop moet naar locomobie want ze is al 1 en kan nog niet praten. Inderdaad zorgwekkend, mini-Engelen… ┬áInmiddels ben ik werkzaam in een praktijk waar ik kinderen behandel met spraak- en taalproblemen, maar ook volwassenen en ouderen met problemen na hersenletsel of stemproblemen.

Al op jonge leeftijd was ik veel bezig met taal en schrijven, ik knutselde mijn eigen tijdschriften in elkaar en zette mijn knuffels in een kring en las een verhaaltje voor. Mijn Nederlands docent op de middelbare school vond dat ik Nederlands moest gaan studeren, maar wanneer je 17 bent is voor de klas staan wel het laatste wat je wilt. Omdat ik het schrijven toch wel erg leuk vond startte ik in 2013 een blog: www.emmadoor.nl, waar niets meer van te lezen is. Door een suffe technische fout (lees: ik) is alles weg, alles is verwijderd. Dom, dom, dom maar helaas niets meer aan te doen.

Door wilde plannen had ik deze domeinnaam al geclaimd en daardoor heb ik besloten om op deze site te bloggen, weer over alles wat me bezig houdt maar iets minder persoonlijk. Een tikje maar hoor, wees niet bang. Ik neem je mee in mijn wereld, nu zul je je afvragen: waarom? Maar ik vind delen leuk, ik geloof dat je door te delen meer krijgt. Hoe vaak het wel niet voorkomt dat ik een leuk restaurant deelde en dat er vervolgens meerdere tips kreeg van vergelijkbare restaurants! De eerder genoemde wilde plannen zijn nog niet volledig uit de lucht hoor, moet nog moed verzamelen om het misschien ooit te doen..

Wil je met mij in contact komen? Dat kan via mijn social mediakanalen, maar je mag me ook een mailtje sturen op info@emmaengelen.nl! Drinken we een kop thee samen!